Begivenheden har allerede fundet sted.

Morgenrytmik for de 1-3 årige 4. August - 6. Oktober 2022

Torsdag d. 29. september 2022, Kl. 08:45 til kl. 09:30
Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø
Monica Jakobsen

Til morgenrytmik kan du sammen med din mor, far eller bedsteforælder have en musisk stund at starte dagen på. Vi synger både sange og salmer og tager blandt andet på opdagelse med rasleæg og små bløde dyr. Det bliver både stort, sjovt og spændende og småt, intimt og nærværende, så kom og få en sanselig start på dagen, og lær nye sange og lege som I kan hygge med derhjemme.

Efter rytmikken byder vi på snacks og kaffe i krypten.

Praktisk:
Morgenrytmik foregår i kirkerummet i Taksigelseskirken torsdage kl. 8.45-9.30 i perioden 4. August - 6. Oktober (ingen undervisning d.1. September og d.22. September).
Der er plads til 12 børn på holdet.

Underviser:

Nynne Hansen er uddannet musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium med sang som hovedfag, og har nu 10 års erfaring i at undervise børn og voksne. Mor til Esther på 3 og udøvende musiker.

Ved yderligere spørgsmål kan Nynne træffes tirsdag-torsdag på mail musikbornogunge@gmail.com eller tlf.: 21 17 58 65