Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Højskoledag. Døden og det evige liv

Dato
Lørdag d. 12. november 2022, Kl. 10:00 til kl. 14:00
Sted
Taksigelseskirken, Jagtvej 165, 2100 København Ø
Pris
50 kr

Døden og det evige liv.

Højskoledag 12. november kl. 10 – 14.

 Vi skal alle dø og vi skal alle miste. Selv om emnet angår os alle uden undtagelse, er det svært at tale om døden. Hvordan skal vi tænke om vores egen død? Hvordan, når det er vores kære, som dør? Og hvad med dem, som vi har mistet. Hvor er de nu? Jesus siger: ”Jeg er opstandelsen og livet; den, der tror på mig, skal leve, om han end dør. Og enhver, som lever og tror på mig, skal aldrig i evighed dø”. Han lover os evigt liv. Det er svært at fatte, svært at forestille sig. Og måske også svært at tro på, for vi gør os jo den smertelige erfaring at mennesker, vi holder af, dør fra os. 

Efterårets højskoledag finder sted kort tid efter alle helgens søndag, hvor navnene på dem, der er blevet bisat fra kirken i årets løb, bliver læst op. 

Til højskoledagen tager vi livtag med døden og det evige liv. Foredragsholderne bliver bl.a. Lotte Blicher Mørk, som er hospitalspræst på Rigshospitalet, forfatter til flere bøger og kendt fra DR dokumentarserien ”Tro, håb og kriser” 

Som altid vil der også være et musikalsk indslag til at runde dagen af. I år vil sanger Ingeborg Fangel og pianist Julie Andkjær Olsen står for en interaktiv koncert med sange om sorg. Højskoledagen finder sted i Taksigelseskirken. 

Man tilmelder sig via kirkens hjemmeside, det koster 50 kr. at deltage. Prisen inkluderer velkomstkaffe med croissant og frokost.