Taksigelseskirken - fødselsdag

Dato Søndag d. 22. september 2019, kl. 10:30
Lars Petersen, Lars Obel og Louise Sihm

TAKSIGELSESKIRKEN

Taksigelseskirkens fødselsdag  fejres ved en fælles festgudstjeneste med Lundehus Kirken.

Traditionen tro samles alle denne dag til fødselsdag, som festligt fejres med deltagelse af pastoratets præster, begge kirkekor og organister samt Taksigelseskirkens kvindekor Melodinerne.

Efter gudstjenesten inviterer vi til frokost, hvor Melodinerne underholder med sang.

Hele arrangementet er selvfølgelig gratis, og vi glæder os til at se så mange af jer som muligt til denne festlige dag. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men hvis I ved, at I kommer, må I gerne skrive jer på sedlen i krypten eller kontakte Mette på 30667714/taksigelseskirken@gmail.com, på den måde kan vi forhåbentligt sørge for lidt frokost til alle.

Ophavsret: